Hydrogen Technology Expo Europe

Hydrogen Technology Expo Europe

19 – 20 oktober 2022
Bremen Duitsland

Hydrogen Technology Expo Europe

Hydrogen Technology Expo Europe is de niet te missen conferentie en tentoonstelling die exclusief gewijd is aan het bespreken van geavanceerde technologieën voor de waterstof- en brandstofcelindustrie. Het evenement zal de hele waterstofwaardeketen samenbrengen om zich te concentreren op het ontwikkelen van oplossingen en innovaties voor koolstofarme waterstofproductie, efficiënte opslag en distributie, evenals toepassingen in een verscheidenheid aan stationaire en mobiele toepassingen.

Meer dan 180 internationale sprekers en meer dan 5.000 aanwezigen zullen samenkomen om de nieuwste technologieën en technische oplossingen, geavanceerde materialen, productieapparatuur, infrastructuur te bespreken en te zien, evenals test- en evaluatietools en -diensten om waterstof eindelijk te commercialiseren als een reguliere leverancier van schone, hernieuwbare energie. PLUS – bekijk meer dan 350 exposerende bedrijven in de hoofdtentoonstellingshal.

Wilt u meer weten over wat BARTEC op dit gebied voor u kan betekenen, bezoek ons dan op 19 en 20 oktober op de Hydrogen World Expo in Bremen.

Locatie: Messe Bremen, Duitsland.
U kunt ons vinden in hal 5 stand 5025.

Om u te registreren voor een gratis bezoekerspas volgt u deze link.

Voor meer informatie over de Hydrogen Technology Expo Europe klikt u hier.

Graag tot ziens op de beurs.