BARTEC NL Contact

Disclaimer

Deze website heeft als doel om de bezoeker algemene informatie over het bedrijf BARTEC en over zijn producten en diensten te verschaffen. De website is niet bedoeld om technisch advies of instructies te geven over de producten en diensten die door de BARTEC Group worden verkocht en/of verleend. Als u specifieke vragen heeft over onze producten en/of diensten, verzoeken wij u om rechtstreeks contact met ons op te nemen.

De website is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties worden gegeven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Bovendien aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het gebruik van de hier gepubliceerde informatie.

Lees voordat u onze producten gebruikt of toepast de bijgevoegde gebruiks- en montage-instructies en houd rekening met de specifiek geldende normen en bepalingen die van toepassing zijn voor explosieveilige componenten en systemen. Technische wijzigingen zijn voorbehouden.

Deze website bevat ook informatie van derden en koppelingen naar andere websites. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie van derden.

Alle reproduceerbare afbeeldingen en informatie op deze website zijn beschermd door copyrights of andere commerciële beschermingsrechten. Alle productnamen die in hoofdletters zijn geschreven of op een andere manier op deze website zijn gemarkeerd, zijn handelsmerken van de BARTEC Group. Gebruik en reproductie van deze informatie is niet toegestaan ​​zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van BARTEC.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Hieruit vloeit geen aansprakelijkheid voort.