Slider

Corona nieuws

De Nederlandse overheid heeft de afgelopen dagen extra maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. BARTEC neemt deze uiterst serieus. Daarom willen wij u middels deze weg op de hoogte stellen van de maatregelen die binnen onze organisatie zijn genomen.

Voorraad en leveringen
De voorraad van BARTEC is stabiel. Daarom leveren wij zoals u van ons gewend bent. Wij gaan er van uit dat de hygiënemaatregelen van het RIVM door onze vervoerders nauwkeurig opgevolgd worden.

Bezoek van leveranciers en klanten
Uiteraard willen wij met onze leveranciers en klanten in gesprek blijven, echter het bezoeken op uw en/of onze locatie stellen wij momenteel uit!

Afhaalorders
Het afhalen van orders is nog steeds mogelijk. Wel willen wij dit zoveel mogelijk beperken. Wij vragen bij afhaalorders vooraf telefonisch contact met ons op te nemen, dan wordt de bestelling alvast klaargezet.
Hierbij worden de stringente hygiëne regels in acht genomen!

Onze bereikbaarheid
Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken werken wij vanuit kantoor én vanuit huis. Onze collega’s zijn per mail uitstekend bereikbaar.

Vanwege de thuiswerk-maatregel kan het gebeuren dat de telefonische bereikbaarheid van uw (vaste)  contactpersoon niet altijd vlekkeloos verloopt of aan uw verwachtingen voldoet. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Algemeen telefoonnummer                 0180 41 05 88
Algemeen e-mail adres                         info@bartec.nl
Directe e-mail adressen                       contactpersonen

Tijdelijk aangepaste openingstijden
maandag t/m donderdag van 08:30 uur – 17:00 uur
vrijdag van 08:30 uur – 12:30 uur
(wij lunchen van 12:30 uur – 13:00 uur)

Tot slot
Wij blijven anticiperen op de ontwikkelingen en doen er alles aan om onze service te blijven verlenen zoals u van ons gewend bent.

Namens het hele team van BARTEC: heel veel sterkte voor de komende tijd en we hopen elkaar in de toekomst weer in goede gezondheid te kunnen treffen!