5 redenen om te kiezen voor onze MC93ex-NI Mobile Computer

mc93

Ontwikkeld in nauwe samenwerking met Zebra Technologies is de MC93ex– NI de ultieme Android gebaseerde, uiterst robuuste mobiele computer met een gecombineerd toetsenbord en touchscreen functionaliteit voor gebruik in Zone 2/22 en Klasse I/II/III Div. 2 omgeving.

Meer dan 40.000 BARTEC mobiele computers van de MC9000-serie hebben inmiddels hun weg gevonden naar klanten in onder andere de Olie & Gas, Chemische en Farmaceutische industrie waar taken uitgevoerd worden van magazijn tot op de productievloer en waarmee onze klanten hun veldactiviteiten hebben kunnen stroomlijnen. Maar de hedendaagse markt vereist dat u nog efficiënter en sneller werkt dan ooit tevoren. De BARTEC MC93ex-NI is de doorontwikkeling van ’s werelds best verkopende en meest vertrouwde Android Enterprise computer van Zebra – waarmee u nu ook deze klus kan klaren in explosiegevaarlijke omgevingen.

mc93_demo

hand-shield

1.Excellent in Explosieveiligheid

20 jaar al werkt BARTEC nauw samen met Zebra Technologies om hun mobiele oplossingen ook in explosiegevaarlijke omgevingen inzetbaar te maken. Bij BARTEC doen wij absoluut geen concessies wat betreft veiligheid en bescherming voor toepassingen in gevaarlijke omgevingen. Onze eigen standaarden zijn hoog – we werken samen met de strengste keuringsinstanties in de markt en doen daarnaast ook uitgebreide interne tests op onze apparatuur. De MC93ex-NI vormt hierop absoluut geen uitzondering. Naast meerdere val- en impact tests hebben we elektrostatische ontladingstests uitgevoerd op zowel de apparatuur als de toebehoren zodat we zeker kunnen zijn dat de veiligheid gewaarborgd is bij het gebruik in het Ex-gebied. Op deze manier kunnen we de hoogste mate van veiligheid garanderen aan onze klanten, hun medewerkers en de omgeving.


2.Excelleren om te voldoen aan torenhoge eisen

Maak gebruik van de functies die u nodig hebt om meer bestellingen te verwerken, te administreren en te verzenden, elke dag weer, met de MC93ex-NI. Het Android besturingssysteem biedt ultieme eenvoud en is niets nieuws voor uw medewerkers. De functie “All-touch Terminal Emulation” transformeert uw groene schermen in intuïtieve touchscreens en verminderd daarmee het aantal handelingen, fouten en trainingstijd. Realiseer snel en foutloos scannen van vrijwel elke barcode met scan engines van superieure kwaliteit. De maximale rekenkracht, groot geheugen en hoogste WIFI snelheden zorgen voor uitstekende prestaties in de apps van vandaag en morgen.

vuist-oranje

barcode-oranje

3.Creëer het ideale apparaat voor elke opgave

De MC93ex-NI biedt meer varianten dan welk apparaat ook in zijn klasse. Er is keuze uit een breed scala aan handschoenvriendelijke toetsenborden waarmee data invoer in de apps wordt vereenvoudigen. Met twee scan engine opties kan de unit afgestemd worden op de individuele scanbehoefte – inclusief directe part markering (DPM) en een zeer groot scanbereik tot wel 21 m! Het resultaat? Uw werknemers krijgen een speciaal voor hun taak uitgeruste unit waarmee efficiëntie en productiviteit gemaximaliseerd wordt terwijl de IT afdeling het gemak heeft van slechts één platform voor het beheer van apparatuur in zowel veilige als explosiegevaarlijke omgevingen (bij gebruik van Zebra apparatuur in niet-Ex-gebieden).


4.Keypad- en touchscreen-ondersteuning voor uw apps

Migratie naar Android kan niet eenvoudiger – de MC93ex-NI ondersteunt uw TE-apps direct uit de doos. Het ingebouwde toetsenbord biedt dezelfde ervaring die uw werknemers vandaag de dag reeds hebben – dit betekend geen verandering in de workflow, en geen training vereist. En zodra de organisatie er klaar voor is om te migreren naar touchscreen gebaseerde invoer, verandert Zebra’s All-touch TE de ‘groene schermen’ eenvoudig in de elegante, touchscreen geschikte en gebruiksvriendelijke apps die het personeel verwacht. Hierdoor zal de productiviteit van werknemers en de tevredenheid op de werkvloer naar een geheel nieuw hoger niveau worden getild.

android-orange

dna-oranje

5.Mobility DNA voor een ongeëvenaard pakket features

Zebra’s Mobility DNA biedt krachtige functies die geen enkel ander concurrerend product kan bieden – functies die alles vereenvoudigen, van dataregistratie tot het beheer van apparaten, alles gericht op het verbeteren van uw productiviteit. En voor degenen die toekomstbestendigheid waarderen of zich zorgen maken om ROI wat betreft de snelle ontwikkelingen op OS gebied, de MC93ex-NI bevat onderliggende ondersteuning voor toekomstige Android P en Q releases.


Geïnteresseerd?
Zie de productpagina van de MC93ex-NI of n
eem contact met ons op via onderstaande knop.