BCS3600ex

BCS3600 op basisstation

Explosieveilige BCS3600ex Hand Scanner

BARTEC heeft in de afgelopen periode de toonaangevende en ultra robuuste Zebra 3600-serie handscanners laten certificeren volgens de strengste Ex-veiligheidsnormen.

De explosieveilige handscanners, BARTEC typeaanduiding BCS3600ex, zijn verkrijgbaar voor toepassing in Ex-zone 2 als ook Ex-zone 1.

De BCS3600ex handscanners (beschikbaar in zowel een Bluetooth als een bekabelde versie) bieden best-in-class prestaties, leesbaarheid en duurzaamheid.

De standaard high-performance scan engine is ontworpen voor het scannen tot 2,1 m van 1D/2D barcodes en biedt aanvullend de mogelijkheid om handtekeningen, foto’s, documenten en OCR vast te leggen.

De variant voorzien van een extended-range scanner (verkrijgbaar in de Ex-zone 2 versie) biedt ultieme veelzijdigheid waarmee werknemers eenvoudig barcodes kunnen vastleggen op plaatsen die voorheen buiten bereik lagen.
De extended-range scan engine is ontworpen om standaard en extra brede 1D/2D barcodes vast te leggen over een buitengewoon bereik van 7 cm tot wel 21,4 m!

BARTEC levert al meer dan 20 jaar barcodescanners welke geschikt zijn voor Ex-omgevingen. Met de introductie van de BCS3600ex is de volgende stap gezet en kan men weer jaren vooruit.