Disclaimer

Aansprakelijkheid

De internet-site van BARTEC NEDERLAND b.v. is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze internet-site. BARTEC NEDERLAND b.v. kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze internet-site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Niets van deze internet-site mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van BARTEC NEDERLAND b.v. worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van eigen gebruik.

Privacy Statement

BARTEC NEDERLAND b.v. respecteert de privacy van alle bezoekers van haar internet-site. Als uw gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u de voor u relevante informatie te verstrekken.

Siteinfo

De internet-site www.bartec.nl is aangemaakt op 13 februari 1998.
De laatste update heeft plaatsgevonden op 3 juli 2017 (v5.2.2).
Webmaster: Rob Doppenberg (download vCard).

Algemene voorwaarden

Disclaimer